Mijn aanpak

Maatwerk en resultaatgericht, dat is mijn manier van werken.
Voor mij is iedereen uniek en gelijk als mens en is elke behandeling anders. 

Visie: maatwerk – jij staat centraal, niet het protocol.

We kijken samen naar Wie je bent, Wat je nodig hebt en Waar je naar toe wilt bewegen, zodat je weer regie kan leren te nemen over jouw eigen leven. Ik help je je vrij te maken van wat je tegenhoudt om jezelf te zijn, in verbondenheid met de ander. Je krijgt tools aangereikt voor een flexibele en vrije levenshouding, waarmee je beter kunt omgaan met tegenslagen dan voorheen. De behandeling of het gesprek zorgt er in veel gevallen voor dat je begrijpt hoe het zover heeft kunnen komen, wie je geworden bent, oplossingen vindt voor wat veranderbaar is, leert omgaan met wat niet veranderbaar is, weer vertrouwen krijgt in jezelf en je toekomst. De gespreksvorm is aansluitend bij jou en cliënt gericht, alle vragen mogen gesteld worden. Dit in een setting van vertrouwen en respect en gelijkwaardigheid.

Behandelplan

In de eerste gesprekken bespreken en inventariseren we jouw situatie c.q. context en klachten. Hieruit volgt meestal een gezamenlijk opgesteld (behandel)plan dat bij jou past. De behandeling kan kort (5 tot 15 behandelingen) of langer duren. Last but not least is jouw privacy volledig bij mij gewaarborgd.

Behandelingen en therapie:

Ik bied de volgende behandelingen en therapieën:

E-Health

Daarnaast maak ik gebruik van E-health en indien nodig van Virtual Reality therapie bij veel voorkomende angsten.

Evaluatie

Tijdens de behandeling kijken we samen of er effect optreedt. Hiervoor vraag ik je regelmatig om feedback. Ik streef naar voortdurende verbetering van de kwaliteit van mijn behandelingen. Daarom maak ik deel uit van een intervisie groep met andere vrijgevestigde psychologen en volg ik supervisie bij een psychotherapeute.

Reacties zijn gesloten.