Tarieven

Particuliere consulten

Intake 70 tot 85 minuten: € 110

Vervolg consult:
per sessie: € 90

Het is beperkt mogelijk om na kantoortijd (17.30 uur)  een afspraak te maken: per intake en per vervolgsessie €  25 extra boven op bovenvermelde prijzen.

Alle bovenvermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Reiskostenvergoeding

Alle begeleiding vindt plaats in mijn praktijkruimte in Maastricht of Bemelen. Op verzoek kan de behandeling ook op locatie plaatsvinden (bijvoorbeeld aan huis of op het werk). Hiervoor breng ik de reiskosten (€0,20 per km) in rekening.

Vergoeding psychologische hulp

Je betaalt per sessie en dient de factuur zelf in bij je verzekeringsmaatschappij. Ik ben als psycholoog-NIP aangesloten bij de Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW) van de beroepsvereniging Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg). Hierdoor wordt mijn behandeling voor psychologische hulp vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering onder de noemer ‘alternatieve geneeswijzen’. Afhankelijk van jouw verzekeraar en polis gaat dit vaak om een gedeeltelijke vergoeding of een vergoeding tot een bepaald maximum.  Maar dit verschilt per verzekeraar.

Vraag daarom altijd bij jouw verzekeraar na of je in aanmerking komt voor vergoeding!!!

Op de website van de NFG kun je nalezen welke zorgverzekeraar mijn psychologische hulp (gedeeltelijk) vergoedt.

Afzeggen

Als we hebben afgesproken en je kunt onverhoopt niet, laat het dan 24 uur van tevoren weten, dan kan iemand anders ingepland worden. Je begrijpt dat de afspraak anders in rekening moet worden gebracht. 

Zakelijke consulten

Intake 60 minuten: € 140 excl. btw
Vervolg consult 60 minuten: € 130 excl. BTW

Zakelijke facturatie

Voor de facturatie vraag ik een naam van een contactpersoon, afdeling (crediteuren-/financiële administratie) met e-mailadres, en eventueel een kostenplaatsnummer. Facturen ontvang je digitaal en maandelijks.

Reacties zijn gesloten.