Tarieven

Particuliere consulten

Intakes:  (60 minuten): € 142,50.

Consult: per sessie (50 minuten): € 99,50.

Wandel sessie: (90 minuten): € 145,00.

Online volledig (per april 2024) (sessie 45 minuten): € 78,00. Intake zie boven.

Alle bovenvermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Reiskostenvergoeding

Alle begeleiding vindt plaats in mijn praktijkruimte in Maastricht of Bemelen. Op verzoek kan de behandeling ook op locatie plaatsvinden (bijvoorbeeld aan huis of op het werk). Hiervoor breng ik de reistijd in rekening.

Vergoeding psychologische hulp

Je betaalt per sessie en dient de factuur zelf in bij je verzekeringsmaatschappij. Ik ben als psycholoog-NIP aangesloten bij de Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW) van de beroepsvereniging Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroeps oefenaren Complementaire Zorg).

Hierdoor wordt mijn behandeling voor psychologische hulp vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering onder de noemer ‘Alternatieve Geneeswijzen’. Afhankelijk van jouw verzekeraar en polis gaat dit vaak om een gedeeltelijke vergoeding of een vergoeding tot een bepaald maximum.  Dit verschilt per verzekeraar. 

Dit valt onder de noemer: Psycho sociale therapie (code 24504). Vermeld deze code alsook onderstaande AGB codes bij contact met jouw verzekeraar: 

  • AGB code: 90102193 (complementair/alternatieve zorg ondernemerscode)
  • AGB 90061669 (complementair/alternatieve zorg praktijkcode)
  • AGB praktijkcode: 94062596.

Vraag daarom altijd bij jouw verzekeraar na of je in aanmerking komt voor vergoeding!!!

Op de website van de NFG kun je nalezen welke zorgverzekeraar mijn psychologische hulp (gedeeltelijk) vergoedt.

Afmelding:  als je kunt onverhoopt niet kunt, laat het dan 24 uur van tevoren weten. Je begrijpt dat de afspraak anders in rekening moet worden gebracht.

Zakelijke consulten

In de breedste zin van het woord en in alle hoedanigheden is Werk vaak een thema bij mijn cliënten. Persoonlijke omstandigheden en moeilijkheden hebben vaak raakvlakken met het werk alsook de duurzame effectiviteit daarin. Enkele thema’s die ik regelmatig terugkrijg zijn: ik stoei met gedachten over mijn baan of het maken van een carrière switch, is mijn werkbelasting te groot,  k ben niet meer de leuke versie van mezelf die ik was, het lukt met niet meer om op te laden, etc. Ook hierin is mijn begeleiding maatwerk. Dat betekent dat ik aan de hand van een grondige intake een inschatting doe en een voorstel maak. De inhoudelijke aanpak en het aantal gesprekken is dan helder. 

  • Coaching/ Sessies gericht op inzicht en overtuigingen;
  • Coaching/ Sessies gericht op gedrag en vaardigheden;
  • Coaching / Sessies op het vlak van assertiviteit, communicatie, overtuigen en eigen regie/ leiderschap. 

Zakelijke tarieven in overleg met jouw werkgever.  

 

 

Ommekeer Psychologie hanteert de volgende algemene en betalingsvoorwaarden.

Reacties zijn gesloten.