Hulp bij…

Psycholoog in Maastricht of omgeving nodig, omdat je er zelf niet uitkomt?
Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wil je graag helpen.

Psycholoog nodig?

Heb je vragen waar je zelf niet uit komt? In mijn praktijk voor psychologische behandeling mag elke vraag gesteld worden. Ik werk op maat en client gericht. Ik kan, op basis van je vraag of verhaal, vrij duidelijk vertellen wat ik voor je kan doen. En als blijkt dat ik niet degene ben die je kan helpen, dan kan ik je doorverwijzen naar een collega zorgverlener uit mijn netwerk in de regio Maastricht.

Psycholoog specialisatie ACT

Acceptance Commitment Therapie (ACT) is een vorm van therapie waarbij het aanvaarden van jouw (onverkaarde) klachten centraal staat (acceptatie). Je leert om het zinloze gevecht met (vervelende) emoties, gedachten en lichamelijke sensaties waar mogelijk te stoppen. Zo ontstaat er ruimte en aandacht voor dingen die echt belangrijk voor je zijn (commitment). Het doel is om mentaal veerkrachtiger te worden voor nu en in de toekomst zodat je beter in staat bent om met je klachten om te gaan. Daarnaast is het geen intellectuele praattherapie maar ervaringsgerichte therapie waarin ik jou op maat begeleid.

Doelgroep volwassenen 19 tot 65 jaar

Ik werk met volwassenen (tussen 19-65 jaar) die tegen problemen aanlopen. Je kunt bij mij terecht met een breed scala aan psychische problemen: sociale angst, paniek, depressie, somberheid, piekeren, chronische pijnklachten, vaag gevoel van onbehagen, negatief zelfbeeld, moeite in relatie tot anderen, trauma in het verleden, milde persoonlijkheidsproblemen, burn-out, problemen met emoties, problemen rond zingeving en identiteit, verlies, rouw, eenzaamheid, en aanpassingsproblemen en werk gerelateerde problemen, lichamelijke klachten waarvoor geen medische verklaring is etc.

Binnen de leeftijd van 19-30 jaar gebeurt er veel in je leven, waardoor je juist in deze levensfase soms tegen problemen kunt aanlopen. Bijvoorbeeld onzekerheid, piekeren, faalangst, milde eetproblemen, (zelf) twijfel, angsten, somberheid, problemen met het aangaan van relaties, eenzaamheid, niet je eigen weg durven gaan, hevige emoties of juist emotieloos voelen, identiteit, pesten, levensvragen, problemen met veranderende leefomstandigheden, geen relatie durven aangaan etc. etc.

Naast bovenvermelde klachten bied ik ook hulp bij diverse levensvragen in levensfasen,  verlies- en rouwbegeleiding. De keuze voor rouw- en verliesbegeleiding is gebaseerd op mijn eigen verlieservaringen van dierbaren. Mijn doel/passie is mensen zichzelf te zien ontwikkelen, groeien, bewegen en terug op koers zien komen. Temeer omdat ik in mijn eigen leven ook veel aan persoonlijke ontwikkeling heb gedaan en nog steeds doe! Ik help je dan ook graag in jouw zoektocht naar ruimte en vertrouwen, jouw patronen en overtuigingen, en het vinden van antwoorden daarop.

Mijn consulten vinden plaats in  Maastricht, Bemelen, wandelend in de heuvels van zuid Limburg of op locatie.
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Reacties zijn gesloten.