Behoefte aan nazorg

Ben je in therapie geweest of heb je kanker gehad?
Ik kan je begeleiden bij het verder bouwen aan je herstel. Revalideren is ook mogelijk als je geen zicht meer hebt op genezing. 

Nazorg en herstel

Goede nazorg is cruciaal voor het herstelproces. Op het moment dat je de feitelijke behandeling hebt doorgelopen, sta je pas aan het begin van je nieuwe leven in herstel en moet je alles wat je geleerd hebt toe gaan passen in de praktijk. Je wordt geconfronteerd met de sporen die je verleden heeft nagelaten en daar moet je stap voor stap doorheen lopen.

Opfrissen en herhalen

In de nazorg bied ik je houvast en bouw je verder aan je herstel. De nazorg bestaat uit individuele consulten die kunnen gaan over het opfrissen, herhalen of evalueren van wat je tijdens eerdere behandelingen hebt geleerd of aangepast in je gedrag.

Nazorg bij kanker

Heb je kanker gehad en ben je al een tijdje genezen? Maar heb je nog niet het gevoel dat je de persoon bent die je voorheen was? Dan kan revalideren zinvol zijn. Revalidatie helpt namelijk klachten te verminderen of te voorkomen.

Geen zicht op genezing

Revalideren is ook mogelijk als je geen zicht meer hebt op genezing. We bespreken je angsten en onzekerheden en gaan aan de slag met pijn of concentratieproblemen. Ook is het mogelijk om jouw partner of familieleden te betrekken bij het programma. Dit gaat altijd in overleg met jou.

Reacties zijn gesloten.