Levensvragen en zingeving

Ook zonder klacht of probleem kan ik veel voor je betekenen. In het dagelijks leven kom je soms niet aan toe: nadenken over je leven, kritisch naar jezelf kijken, persoonlijke ontwikkeling. Op zoek naar zingeving en een ervaren life coach? Je kunt bij mij terecht met al je levensvragen.

Persoonlijke ontwikkeling

Ik ben er van overtuigd dat iedereen erbij gebaat is zijn of haar leven van tijd tot tijd kritisch te bestuderen, verbeteren en verrijken.  Door persoonlijke ontwikkeling haal je het beste uit jezelf.

Levensvragen en zingeving

Zingeving is dat wat we doen in het leven, zinvol is. Levensvragen kunnen gaan over keuzes maken, twijfel over opleiding of werk, vastzitten in je leven, eenzaamheid of angst voor de dood. Wat zijn jouw verwachtingen? Zoek je balans in je leven of de zin van het leven?

Life coaching en groter inzicht

Als je er zelf niet uit komt, kan het helpen om met een psycholoog en life coach te praten en dieper te kijken naar je levensovertuigingen en verwachtingen van het leven. Mijn filosofische benadering kan je helpen om tot groter inzicht te komen over je (on-)mogelijkheden en drijfveren.

Is dit herkenbaar voor je? Of wil je gewoon een goed gesprek? Je bent welkom in mijn praktijk.
Of we werken al wandelend door het heuvelland rondom Maastricht aan je doelen.
Bel of mail voor een afspraak.

Reacties zijn gesloten.